Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

23.08.2016. 14:36:08 - Udruga CUG

Ljetni kulturni maraton udruge CUG

 U sklopu projekta Ljetni kulturni maraton, za koji su sredstva ostvarili na natječaju raspisanom od strane Krapinsko-zagorske županije, Udruga CUG za kraj ljeta priprema različite zanimljive događaje u Pregradi.

Tako će se u Gradskoj vijećnici  u petak, 02. rujna, od 20 sati održati Stand up nastup u izvedbi Studija Smijeha iz Zagreba.  Nastupit će četiri iskusna stand up komičara Saša Turković, Tin Sedlar, Tihomir Paravina te Marina Orsag kao voditeljica, a karta za ovo događanje može se nabaviti u uredu Turističke zajednice grada Pregrade i u Gradskoj knjižnici po cijeni od 20 kuna. Broj karata je ograničen pa iz udruge napominju da se ulaznice nabave na vrijeme. Osim stand up nastupa, udruga CUG priprema  i izložbu radova Veronike Koprivnjak. Otvorenje izložbe predviđeno je za suboru, 03. rujna u 18 sati u Gradskoj galeriji, gdje će Veronika uživo crtanjem portreta pokazati umijeće svoga rada. Izložba će se moći pogledati do 17. rujna 2016.

Nakon otvorenja izložbe, u 20 sati na Trgu Gospe Kunagorske održat će se koncert skupine Glazbeni Ghetto, mladih pregradskih glazbenika koji će izvesti obrade poznatih svjetskih hitova.

Reklama