Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

08.09.2017. 15:09:25 - GDCK Pregrada

Opustite se na satu relaksacije u prostoru Crvenog križa Pregrada

Gradsko društvo Crvenog Križa Pregrada i Art of Living Hrvatska organiziraju sat relaksacije u ponedjeljak, 11. rujna u 18 sati u prostorijama Crvenog Križa u Kostelgradskoj 1.

Stres i brige sprječavaju nas da budemo istinski opušteni i svoji. Danas više nego ikad prije postoji potreba da radimo na sebi kroz tehnike opuštanja kako bi se obnovili i nadoknadili energiju potrebnu za svakodnevne obveze koje nas iscrpljuju.

Relaksacija znači opustiti napetost ili grč koji nastaje u fiziologiji kao posljedica psihičkog stresa. Opuštanje koje postižemo na uobičajeni način kroz san, boravak u prirodi, hobije, wellness i sl. često nije dovoljno duboko da bi otpustili svu nakupljenu napetost u fiziologiji. Takav režim na duže staze rezultira kroničnim umorom, nedostatkom energije, a u konačnici može rezultirati i nastankom ozbiljnih bolesti.

Vježbe opuštanja i tehnike disanja koje ćete naučiti na Satu relaksacije mogu nam uvelike pomoći da se riješimo stresa i napetosti nakupljenih tijekom dnevne aktivnosti.

Dobrobiti:

- smanjenje stresa i napetosti

- bolje zdravlje

- više energije

- bolji mentalni fokus

- osjećaj sreće i ispunjenja

Dodatne informacije možete dobiti na broj 049 376 013.

Reklama