Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

27.07.2017. 08:12:44 - Mreža udruga Zagor

Potpisan Sporazum o suradnji između Volonterskog centra VolontirAJMO i Grada Pregrade

Grad Pregrada i Mreža udruga Zagor potpisali su u ponedjeljak  24. srpnja Sporazum o suradnji u sklopu Volonterskog centra VolontirAJMO, kojim se povezuju organizatori volontiranja s područja Krapinsko-zagorske županije u svrhu zajedničkog rada na razvoju volonterstva.

Suradnja u okviru Volonterskog centra VolontirAJMO omogućena je svim zainteresiranim organizatorima volontiranja s područja Krapinsko-zagorske županije, koji prema Zakonu o volonterstvu mogu biti organizatori volontiranja, a koji rade na razvoju volonterstva.

Volonterski centar VolontirAJMO mjesto je povezivanja, podrške, druženja i dobrih ideja radi razvoja pojedinca i zajednice. Njegova misija je promicanje volonterstva i volonterskih aktivnosti, jačanje kapaciteta volontera i organizatora volontiranja, uspostava i praćenje standarda kvalitete u provedbi volonterskih programa i standarda volonterskih centara, sudjelovanje u izradi javnih politika, poticanje međusektorske suradnje, društvene solidarnosti te širenje svijesti o volontiranju kao vrijednom iskustvu dobivanja i prijenosa znanja i vještina.

Reklama