Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

20.03.2017. 09:14:32 - Udruga CUG

Poziv na radnu akciju za projekt "MI GRADITELJI"

Udruga CUG poziva vas na radnu akciju koja će se održati u subotu, 25. ožujka, u 9 sati, kod OŠ Janka Leskovara u Pregradi, unutar koje će se raditi stazica od košarkaškog/odbojkaškog igrališta pa do Street workout parka te postaviti klupice i koševi. 

Ovo je jedna od nekoliko u nizu radnih akcija koje ćemo provesti u sklopu projekta "Mi graditelji", a čiji krajnji cilj je dodatno uređenje igrališta odnosno prostora osnovne škole, a koje obuhvaća postavljanje betonskih stolova za stolni tenis, postavljanje klupica i koševa uz košarkaško/odbojkaško igralište i uz SW park, uređenje pristupne stazice prema odbojkaškom igralištu i SW parku te sadnju ukrasnog drveća. Postavljanjem stolova za stolni tenis, napravit će se još jedan korak u uređenju i proširenju sportsko-rekreativnih sadržaja grada Pregrade te će svi građani željni rekreacije i zdravijeg načina života dobiti mjesto na kojem će se moći okupljati.

Nadamo se da ćete se u što većem broju odazvati radnoj akciji, a za sve informacije nas možete kontaktirati putem e-maila cug@cug-pregrada.hr ili putem facebook stranice. Također, lijepo molimo da sa sobom ponesete alat (lopata, štihača i sl.).

Podsjećamo još jednom, Udruga CUG je za ovaj projekt prikupila sredstava iz sljedećih izvora:

  • Natječaj "Naš doprinos zajednici" za projekt "Mi graditelji": 12.785,00 kn
  • Natječaj "Zagorskog vodovoda" za projekt "Bacimo lopticu i zaigrajmo": 1.000,00 kn
  • Donacije pravnih osoba: 2.000,00 kn

Udruga je tako do sada skupila ukupno 15.785,00 kuna, a planirani troškovi ukupno iznose 21.785,00 kn.

Ovim putem vam se stoga obraćamo sa zamolbom da podržite naše daljnje planove i rad te nastojanje da okupimo djecu, žene i mlade u pozitivnom sportskom okruženju. No, kako bi se realizirali naši planovi i daljnje aktivnosti, potrebna nam je financijska i materijalna pomoć za koju vas ovom prilikom molimo, ako ste u mogućnosti (kontakt e-mail: cug@cug-pregrada.hr, žiro račun: HR2423600001102399506, ZABA).

Reklama