Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

15.03.2017. 11:09:49 - Grad Pregrada

Prijavite se za sudjelovanje u programu "Proljeće u Pregradi"

Grad Pregrada na svojoj web stranici objavio je poziv za sudjelovanje u programu Turističke zajednice i Grada Pregrade pod nazivom "Proljeće u Pregradi".

Ovogodišnji program manifestacije počinje krajem ožujka te traje do početka svibnja, kada se obilježava Praznik rada. Na Bijelu nedjelju, 23. travnja, obilježit će se Dan Grada. Namjera je, kao i prošle godine, osigurati zabavni glazbeni program na gradskom trgu, od petka 21. do nedjelje 23. travnja, stoga se pozivaju zainteresirani u osmišljavanju svog programa i kreiranju što bogatije ponude za građane i posjetitelje. Najam prostora gradskog trga za postavljanje šatora je besplatan. 

U programu "Proljeća u Pregradi" zasad sudjeluju Gradska knjižnica s Danom knjige, Glazbena škola Pregrada s Danima glazbe, Župa Vinagora, gradske udruge i institucije s kulturnim, zabavnim i sportskim programom.

Prijedlozi i događanja mogu se dostaviti do 24. ožujka kako bi ih se na vrijeme uvrstilo u program i plakate te uključilo u objave medijima. Možete se javiti u Turistički ured: Trg Gospe Kunagorske 3, na telefon 091 377 0500, e-mailom na tz@pregrada.hr ili u ured gradonačelnika.

Reklama