Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

21.09.2017. 08:11:05 - Petra Vdović

Večeras se zabavite uz Razdor i Zadrugu

U sklopu manifestacije "Branje grojzdja" danas će na igralištu NK Pregrada od 16:30 sati snage odmjeriti veterani NK Pregrada i Hrvatski svećenici, a oni koji više vole mentalni sport, mogu doći na šahovsku simultanku koja Šahovski klub Pregrada organizira u 18:00 sati u Osnovnoj školi Janka Leskovara.

Večernji sati rezervirani su za glazbu. Tako vas od 20:30 sati na Trgu Gospe Kunagorske očekuje rock večer uz Razdor i Zadrugu. Razdor je skupina glazbenika koja izvodi najveće hitove legendarnih Majki, ali i one manje izvođene pjesme. Nazvani prema drugom albumu svojih glazbenih uzora, skupinu Razdor karakterizira čvrst i beskompromisan rock zvuk te prepoznatljiva energija scenskog nastupa.

Zadrugu ne treba posebno predstavljati. Na hrvatskoj rock sceni ovaj zabočki bend prisutan je već 27 godina, a iza sebe imaju četiri albuma. Nastali su u Zlataru 1990. godine, a prvotna postava, koju čine Krumpa, Kreš, Niđo i Ico, do danas je ostala ista. Karakterizira ih motorna pila, a prva mjesta na top listama rock izvođača u Hrvatskoj i Sloveniji te originalnost izričaja osigurali si im kultni status na domaćoj rock sceni.

Također, četvrtkom se na Branju grojzdja slavi rođendan Caffe bara Ramone, a ove godine za sve posjetitelje priredili su rođendanski country party.

Reklama