Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

04.07.2017. 08:36:42 - TZ Pregrada

Župa Vinagora u sklopu Kulturnog ljeta ugostila KUD Pregrada

U nedjelju 2. srpnja nastavilo se Kulturno ljeto u Pregradi. Novitet ove godine je izlazak s glavnog gradskog trga na druge aktraktivne ljetne pozornice. I dok je lipanj obilježila Glazbena škola Pregrada nizom atraktivnih koncerata, u nedjelju je Župa Vinagora ugostila KUD Pregrada na 407 metara nadmorske visine, na jednom od najljepših zagorskih vidikovaca.

Uz zalazak sunca na terasi podno bedema crkve Marije od Pohoda, s pogledom na zelene brege, dramska družina KUD-a Pregrada izvela je kratku humorističnu predstavu "U laboratoriju", a vokalna skupina Mustrice pripremila je nekoliko skladbi. Ljetne kulturne večeri zamišljene su kao kulturni program u kojem gradske udruge i njihovi gosti mogu predstaviti svoj rad na atraktivnim lokacijama, u neformalnom i ležernom okruženju. Za ugodno druženje pobrinuli su se mladi Župe Vinagora koji su za sve prisutne pripremili palačinke.

S obzirom na interes i posjećenost programa, Mustrice i dramska družina zakazali su reprizu druženja, u nedjelju 9. srpnja s početkom u 19h, ovog puta na terasi Gradske kavane u Pregradi.

Podsjećamo da se svakodnevno na sportskom centru OŠ Janka Leskovara možete pridružiti vježbanju u fitness parku na otvorenom, zaigrati odbojku na pijesku, košarku ili se okušati u stolnom tenisu. Program Kulturnog ljeta potrajat će sve do početka iduće školske godine zato pratite nas, dođite, plešite, pjevajte, smijte se i čitajte s nama!

Reklama