Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Pregrada.info

Uvjeti korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici www.pregrada.info ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Pregrada.info portala odnosno autora pojedinog materijala ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Pregrada.info portalu ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasnickih prava te prava trećih osoba.

Koristeći usluge Pregrada.info portala slažete se nećete objavljivati poruke koje ne odgovaraju istini, dezinforimiraju, vrijeđaju, prijete, uskraćuju privatnost drugih osoba ili/i nisu u skladu s pozitivnim zakonima u Republici Hrvatskoj.

Također se obavezujete da koristeći usluge Pregrada.info portala nećete objavljivati slike, tekst, glazbene i video-zapise te programe koji su zaštićeni autorskim pravima kojima Vi ne raspolažete. Moderatori zadržavaju pravo da takve poruke uklone te Vašu nedozvoljenu aktivnost prijave nadležnim tijelima.

Komercijalni oglasi, lančana pisma, piramidalne sheme i ostali oblici zloupotrebe komunikacijskih usluga koje vam pruža Pregrada.info nisu dozvoljene, izuzev komercijalnih oglasa koje je moguće objaviti sukladno prethodnom dogovoru s održavateljima portala.

Moderatori rubrika ne mogu, zbog opsega napisanih materijala, aktivno pratiti sve sadržaje koje moderiraju, te stoga ne mogu garantirati da su svi sadržaji u skladu s pozitivnim zakonima u RH. Također, ne garantira se istinitost informacija objavljenih na ovom portalu. Objavljene poruke ne predstavljaju stav održavatelja, administratora i moderatora nego isključivo autora poruke. Kao autor poruke sami snosite moguće posljedice zbog objavljenog sadržaja.

Kao autori poruka, sami ste odgovorni za sadržaj istih. Održavatelji ovog portala zadržavaju pravo objave Vašeg identiteta ili informacija koje mogu dovesti do razotkrivanja Vašeg identiteta, u slučaju prekršajne ili kaznene prijave od strane službenih tijela RH zbog Vaše aktivnosti na ovom portalu.

Pregrada.info Vam ne može garantirati privatnost osobnih poruka. Stoga je preporučljivo da se važne poruke razmjenjuju elektroničkom poštom, a ne osobnim porukama. Molimo da budete svjesni kako se svakom porukom koju napišete na stranicama bilježi i Vaša IP-adresa.

Također, tehnička izvedba ovog portala izvodi pohranu određenih informacija na Vašem računalu koristeći tzv. kolačiće, tekstualne datoteke koje sadrže stanovite podatke, kao što je Vaše korisničko ime ili slični podaci, u privremenu memoriju Vašeg preglednika.

Reklama