Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Kolumne

30.06.2008. 10:44:06 - Ivan Kantoci Vanč

Ljetni dodir

Ljeto je, vrijeme odmora. Ja odmaram svoje misli... a ona priča: 

Upoznala sam ga preko Marije iz Zagreba. Pisao mi je da je njen poznanik ili prijatelj. Dogovorili smo susret i odlučili se naći kod mene. Sve više osjećala sam znatiželju upoznati ga i vidjeti kakav je tip. Mlada sam i priznajem: zgodni muškarci me privlače. Mojoj mašti dopustila sam slobodu bez granica.

Kad sam ga vidjela, dopao mi se. Svidio mi se njegov osmjeh i toplina u riječima. Osjetila sam želju upoznati ga. Po dolasku popili smo kavu i odlučili razgledati grad. Za vrijeme šetnje gradom primjetila sam kako se moj pogled često zaustavlja na njemu. U razgovoru sam shvatila kako je Marija njegova poznanica s kojom se poznaje tek od nekog vremena. Postalo mi je jasno da je slobodan dečko i to me još više počelo uzbuđivati.

Nakon večere našli smo se u mojem sobičku. Ostavila sam namjerno tek malo svjetla. Sjeli smo na tepih u sredini sobe i uz piće i tihu glazbu nastavili razgovor. Njegov glas i njegovi pogledi sve su više i više ostavljali neizreciv utisak na me. Prijatni osjećaji sve su više prožimali moje tijelo i moje riječi. Dala sam primjetiti da bih htjela da budemo što intimniji. Ali i sama nisam bila sasvim na čistu, želim li to ili ne. Samoj sebi govorila sam kako smo se tek upoznali. Što će misliti o meni? Do čega mi je stalo? Primjetila sam i na njemu neku nesigurnost. Izgledalo je kako i on traži odgovore na ista pitanja. Odjednom nestalo je razgovora. U tišini tih neizvjesnih trenutaka i ja a i on tražimo dodir.

U jednom trenutku, ni sama ne znam kako, naše su nam se ruke i tijela srela u blagom zagrljaju. Na mojim usnama osjećala sam njegovu toplinu i nježnost. No odjednom je i mene uhvatila nesigurnost. Ja sam, a i on, kako mi se činilo, htjela dalje, no i meni i njemu kao da se nešto ispriječilo. Nikako da to zaobiđem, ni ja a ni on.

Danas kad se toga prisjećam, žao mi je, isto kao i onda, što smo svojim osjećajima, samima sebi, oduzeli ono što nam je te ljetne noći bez ustezanja i pripadalo. Ostao je samo ljetni dodir i rastanak zauvijek...

Što da im čovjek reče...?   

Vezano

Arhiva

Arhiva kolumni

Reklama