Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

02.10.2014. 12:52:28 - Gradska knjižnica Pregrada

Dječji tjedan

"Dječji tjedan - je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća najviše djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva Naša djeca (DND).

Uvijek se održava u prvom punom tjednu listopada i traje sedam dana." U obilježavanju Dječjeg tjedna u Pregradi, naša će se knjižnica uključiti s 2 programa:

1. PROGRAM

EDUKACIJA ZA DJECU KOJU PROVODI SKLONIŠTE DUMOVEC

PONEDJELJAK, 06.10.2014.

11,00 SATI – DJEČJI VRTIĆ "NAŠA RADOST"

13,00 SATI – GRADSKA KNJIŽNICA PREGRADA

CILJ EDUKACIJE JE RAZVIJANJE SVIJESTI O ULOZI ŽIVOTINJA U ČOVJEKOVOM OKRUŽENJU. UZ PREDAVAČICU PETRU BAJAN I KROZ DRUŽENJE SA PSOM SISI, DJECA UČE KAKO SE BRINUTI O PSU, ŠTO MU SVE TREBA U ŽIVOTU, ŠTO PSI SMIJU I NE SMIJU, KAKO UDOMITI PSA, KAKO BITI ODGOVORAN VLASNIK, KOJE PASMINE PASA POSTOJE, ŠTO ZNAČI BITI VOLONTER … OVAJ SE PROGRAM PROVODI U ŠKOLAMA, KNJIŽNICAMA I DJEČJIM VRTIĆIMA.

2. PROGRAM

GRADSKA KNJIŽNICA PREGRADA poziva Vas na predavanje POTICANJE JEZIČNO – GOVORNOG RAZVOJA 09.10.2014. u 18:30

Predavač: Tomislava Strsoglavec, mag.logoped.

Upoznajte se s načinima poticanja jezično – govornog razvoja kroz korištenje govorno ritmičkih igara, znakovnog jezika za bebe, čitanja u dječjoj dobi te korištenja svakodnevnih situacija s ciljem sustavng poticanja jezično govornog razvoja!

Reklama