Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

21.09.2021. 13:40:58 - Regenerator

Edo Maajka u Zabočkom reGardenu

FINALE HGF-a 25; Edo Maajka + Zebas + finalisti 2021 @re-Garden

25.09.2021. / 20:00 / reGarden Zabok / upad free

Otvaranjem HGF natječajem s fantastičnim koncertom Nipplepeoplea u Zabočkom re-Gardenu, došlo  je i vrijeme za finale uz EDU MAAJKU, Zebas (HGF pobjednik 2020) + 3 finalista 2021.

EDO MAAJKA (+ DJ)
Naširoko smatran jednim od najboljih MC-a ovih prostora, posljednjim albumom "Put u plus" (2018.) Edo Maajka napravio je bombastičan povratak na scenu. Uz obilje pohvala i nagrada glazbenih znalaca, njime je privukao i velik broj zrelije publike s obzirom na odmicanje od generalnih ljudskih i društvenih opservacija, a uz veći fokus na osobne životne situacije i probleme. 
Poznat po mnogim hitovima što su; No sikiriki, Prikaze, Slušaj mater, Pržiii, Mater vam jebem... 

ZEBAS
Zagrebački bend Zebas predstavlja se autentičnim zvukom, koji opisuju kao sinergiju indie rocka, popa i funka s utjecajima dancea. Ova skupina glazbenih romantičara predstavlja živi organizam koji se iz dana u dan razvija i mijenja oblike. Bend konstantno radi na novim materijalima i priprema se za koncertne sezone.
Zebas poslušajte na digitalnim platformama:
https://polakmediamusic.streamlink.to/zebas-alarm

Finalisti HGF 25, 2021;

Search
Search je hrvatski rock bend osnovan u Zagrebu u listopadu 2018. godine. Vokalno pojačanje stiže početkom 2020. godine i bend kreće s radom autentičnog autorskog rada. Inspiracija stihova potječe od svih aspekata života članova benda, te se pretače u riječ na papiru u formi engleskog i hrvatskog jezika. https://www.facebook.com/searchband

MUNCHMEN
Iz zagrebačkih garaža, nakon dugogodišnje potrage za pravom ekipom, rodio se bend Munchmen koji je nedavno predstavio svoj prvi EP album.

Sviranjem, improvizacijom i međusobnim upoznavanjem kroz glazbu, nastao je jureći vlak inspiriran psihodeličnim rockom, funkom, jazzom I bluesom.

Bend koji je uvijek u potrazi za novim zvukovima I glazbenim stilovima ove godine se prvi put predstavljaju na HGF-u u Zaboku.

https://www.facebook.com/munchmenofficial/

Rich Man
Rich Man je blues-rock bend iza Zadra. Kao predstavnici tzv. "minimalizma" glazba predstavlja nedefinirani spoj bluesa i rock'n rolla. U procesu su snimanja svog prvog albuma.

https://www.facebook.com/Rich-Man-1236601663018218/?eid=ARBxPPXOp1AN-_OVPpRHdfGDt1iLA2KNXVRdpmo_-HndazQBWfpXr7dRSQhFTSwu1Ah8sFx2Qfdw2pQW

Reklama