Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

23.08.2007. 11:08:34 - Josip Krušlin

Do Zefrinog ljetnog kampa još dva dana

Ne bojite se paukova? Ne gade vam se gusjenice, a planine vam ne predstavljaju problem? Imate svoj šator i volite dobru porciju gulaša? Onda navratite na Summer camp Pregrada 2007.

Udruga Zefra iz Pregrade po drugi put organizira ljetni kamp kod Planinarskog doma na Kunagori iznad Pregrade. Kamp počinje 25. kolovoza u 14 sati ispred Planinarskog doma na Kunagori, a traje do 26. kolovoza.

U sklopu kampa održati će se natjecanje Zefrin Goli kuhar/ica, ali za razliku od prošle godine kad se kuhala kotlovina, ovoga puta kuhat će se gulaš. Nakon prošlogodišnjeg pobjednika Nenada Krsnika, za novu titulu Zefrinog "Golog kuhara/ice" bori se petero natjecatelja i natjecateljica sa svojim pomoćnicima.

Cilj je napraviti što bolji gulaš, a uspjeh svakog kuhara/ice ocijeniti će stručni žiri, dok će posjetitelji birati kuhara/icu s najboljim i najzabavnijim prikazom procesa kuhanja gulaša.

Uz Zefrinog Golog kuhara/icu organizirati će se i zabavno-animacijske igre, dok će sve posjetitelje, kampere i kamperice navečer zabaviti rock grupa Nautilus. Nakon svirke slijedi tradicionalni nezaboravni Zefrin karaoke tulum.

Prognoza vremena je obećavajuća tako da nikakve isprike za nedolazak ne vrijede...

Kako je bilo prošle godine možete pogledati na Zefrinim stranicama.

Reklama