Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

19.12.2018. 08:39:32 - Grad Pregrada

Dodijeljene zahvalnice dobrovoljnim darivateljima krvi s područja GDCK Pregrada

Foto: Grad Pregrada

Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada održalo je u ponedjeljak 17. prosinca 2018. svečanost dodjele priznanja dobrovoljnim darivateljima krvi s područja Desinića, Huma na Sutli i Pregrade, koji su tijekom ove godine ostvarili jubilarni broj darivanja.

U gradskoj vijećnici u Pregradi okupilo se nekoliko desetaka volontera i dobrovoljnih darivatelja krvi, a među prisutnima su bili gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, načelnica Općine Hum na Sutli Zvonko Jutriša, ravnateljica GDCK Pregrada Štefica Pasarić, ravnatelj Društva Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije Davor Šimunović te Pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Krapina Dražen Strabić.

Zahvalnicu za deset puta darovanu krv primili su Višnja Jelačić i Mateja Barlović, za krv darovanu 20 puta zahvalnicu je dobio Danijel Drenški, dok je za 30 puta darovanu krv zahvalnicu primio Živko Krsnik. Za 40 puta darovanu krv dobio je Tomislav Novak, dok je jubilarna zahvalnica od strane Krapinsko-zagorske županije za 50 puta darovanu krv dodijeljena Dubravku Drenškom. Također su uručene zahvalnice svima koji su po prvi puta u prošloj godini darovali krv, a to su Karlo Horvat, Tea Fiket, Sendi Jutriša i Monika Krušlin.

Za glazbeni ugođaj ove svečane podjele bili su zaslužni učenici Glazbene škole Pregrada, a nakon svečane podjele priznanja i prigodnog programa uslijedio je domjenak za darivatelje, goste i sudionike programa

 

Reklama