Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

20.10.2018. 09:28:31 - Zagorje International

Grad Pregrada raspisao natječaje za dodjelu stipendija za izvanredna postignuća, top stipendije i ostvarenje prava na financijsku potporu

Foto: Zagorje International

Grad Pregrada u školskoj i akademskoj godini 2018./2019. dodijelit će četiri stipendije za izvanredna postignuća u iznosu od 600 kuna mjesečno i to dvije stipendije za izvanredna postignuća učenika srednjih škola i dvije za izvanredna postignuća studenata. Dodijelit će se i deset top stipendija izvrsnim redovnim studentima s prebivalištem na području grada, u iznosu od 600 kuna mjesečno.

Otvoren je i natječaj za ostvarenje ili nastavak prava na financijsku potporu redovitim studentima. Pravo na potporu imaju svi redovni studenti s prebivalištem na području grada koji žive u obiteljima čiji dohodak po članu kućanstva nije veći od 2500 kuna, a koji ne primaju stipendiju iz gradskog, županijskog ili državnog proračuna te koji ne studiraju na visokim privatnim učilištima. Financijska potpora dodijelit će se ovisno o prihodu po članu kućanstva. Rok za prijave je 30. listopada, a detaljne infomacije nalaze se na internetskoj stranici Grada Pregrade.

Reklama