Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

28.03.2018. 18:20:36 - Pregrada.info

Hoomstock najavio nova imena festivala

Foto: Facebook Hoomstock

Antenat, NLV i J.R.August novi su izvođači koji će se moći vidjeti i čuti na pozornici ovogodišnjeg 13. Hoomstocka, glazbeno-humanitarnog festivala koji se održava 24. i 25. kolovoza na školskom igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli. Organizatori su već ranije najavili sjajna glazbena imena: Urban & 4, Ogenj i Koala Voice, a kao i prošle godine, festival će trajati dva dana.

Ulaznice su u prodaji i može ih se nabaviti preko sustava Entrio po cijeni od 50 kuna do 1. travnja, a nakon toga im se cijena penje na 70 kuna.

Osim spomenutih glazbenih imena, Hoomstock je otvorio mogućnost nastupa jednom bendu koji će zasvirati na pozornici ovogodišnjeg izdanja. Prijaviti se možete do 15. travnja na e-mail zrinka@hoomstock.com, a  nakon toga potrebno je snimiti video, objaviti ga službenoj Facebook stranici benda, tagirati Hoomstock i krenuti u lov na lajkove. Između pet bendova koji će do 1. svibnja na svome videu imati najveći broj lajkova, žiri sa Sutle odabrat će onog najboljega.

Reklama