Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

01.12.2018. 13:17:00 - Zagorje.com

Klapa Kmeti objavila prekrasnu novu pjesmu i spot 'Zagorje spi'

Klapa Kmeti iz Pregrade objavila je svoj novi, treći video spot. Riječ je o video uratku za skladbu Zagorje spi , čiji tekst i glazbu potpisuje njihov član Tomica Kolar, dok je vokalni aranžman odradio Siniša Miklaužić, a instrumentalni aranžman Toni Eterović. Nakon video spota za Staru klet objavljenog 2014., te video spota za skladbu Miesec iz 2016., ovo je treći spot klape Kmeti koja tako nastavlja sa svojim kontinuiranim radom.

Produkciju spota odradila je mlada produkcijska kuća Couldmedia pod vodstvom vlasnika Tina Borovčaka, dok je glavnu žensku ulogu u spotu vrhunski odradila Tea Filipčić iz Pregrade. Sama tehnika spota temeljila se na dvostrukoj ekspoziciji – u pojedinim kadrovima možete vidjeti lica članova klape, kao i pejzaže Hrvatskog zagorja u pozadini, te kadrova Hrvatskog zagorja za vrijeme izlaska i zalaska sunca.

Nakon objave novog spota, i studijskog snimanja većeg broja skladbi, među kojima se ističu Stara klet, Huncutar, Zagorje spi, Miesec, Sečanje me nazajvleče, Fino staro vino i De ste si vi,klapa Kmeti će u istom intenzitetu nastaviti s radom i u novoj godini. Marljivo pripremaju nove autorske skladbe, ali i aranžiraju te obrađuju druge pjesme. Sve to rade isključivo iz ljubavi prema glazbi i radi međusobnog prijateljstva koje njeguju od malih nogu.

 Spot za skladbu Zagorje spi pogledajte na linku

Članak je preuzet sa zagorje.com

 

Reklama