Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

03.03.2018. 15:50:49 - Krapinsko-zagorska županija

Krenulo treće izdanje natječaja "Volim svoju županiju"

Foto: Hrvatska zajednica županija

U organizaciji Hrvatske zajednice županija krenulo je treće izdanje foto natječaja "Volim svoju županiju". Baš kao i u prethodnima, cilj je ovog natječaja fotografijom prikazati regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake hrvatske županije.

Za sudjelovanje je potrebno objektivima zabilježiti zanimljive detalje, prirodne ljepote ili kulturnu i prirodnu baštinu te fotografije dostaviti putem aplikacije na službenoj Facebook stranici Hrvatske zajednice županija. 

Najbolje fotografije bit će proglašene u dvije kategorije; najbolja fotografija prema broju glasova i prema izboru stručnog žirija, a najuspješnije fotografe očekuju GoPro Hero 5 kamere.

Iskustvo profesionalne fotografkinje, Mare Milin, vodit će stručni žiri. Uz nju, pristigle će radove vrednovati voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Međimurske županije Mateja Gošćiej, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije Bernardo Pahor te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Osim spomenutih članova, ove će godine žiri biti bogatiji i za počasnog člana, Alana Špiljaka iz Huma na Sutli, pobjednika prošlogodišnjeg izdanja. 

Sve ostale detalje o natječaju možete pronaći na web i Facebook stranici Hrvatske zajednice županija te na njihovom instagram profilu "Volim svoju zupaniju".

Natječaj je otvoren do 20. travnja.

Reklama