Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

16.01.2018. 10:08:48 - LAG Zagorje Sutla

LAG Zagorje-Sutla večeras u Pregradi organizira radionicu za male poljoprivrednike

Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla organizira radionice kao najavu natječaja na LAG razini za male poljoprivrednike TO 1.3.2. LRS  "Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava" (tip operacije je sukladan mjeri 6.3.1. PRR RH).

Prva radionica će se održati danas od 18 sati u Gradskoj vijećnici u Pregradi. Na radionicama će se moći dobiti informacije o uvjetima natječaja, prihvatljivim prijaviteljima, prihvatljivim troškovima te kriterijima odabira.

Natječaj je namijenjen malim poljoprivrednim gospodarstvima ekonomske veličine od 2.000 do 7.999 € upisanim u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, čije se sjedište nalazi, a ulaganje odvija na području LAG-a Zagorje- Sutla. Potpora iznosi 15 tisuća eura..

U veljači 2018. godine LAG Zagorje-Sutla planira održavati radionice za TO 1.1.1.  Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava (sukladno mjeri 4.1.1. PRR RH). O detaljima održavanja radionica za mjeru 4.1.1. i početka natječaja na LAG razini ćete biti naknadno obaviješteni.

Radionice su besplatne te nije potrebna najava dolaska.

Reklama