Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

14.02.2018. 11:39:42 - DVD Pregrada

Na skupštini DVD-a Pregrada mladim vatrogascima svečano uručena uvjerenja o osposobljenosti

DVD-a Pregrada održao je prošlu subotu svoju 129. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik društva Milan Burić koji je podnio izvješće o radu DVD za 2017. godinu, u kojem je spomenuo projekt dogradnje Vatrogasnog doma u Pregradi. Nakon predsjednika, svoja izvješća podnijeli su zapovjednik, blagajnik te predsjednik Nadzornog odbora društva, a sva izvješća skupština je jednoglasno prihvatila.

Nakon izvješća o radu svečano su uručena uvjerenja o osposobljenosti za 11 pripadnika vatrogasne mladeži, sedam vatrogasaca, tri dočasnika, jednog časnika te dva viša vatrogasna časnika prve klase. Također je uručeno šest uvjerenja o položenoj specijalnosti za rad sa spravama za zaštitu dišnih organa, kao i četiri zahvalnice za poseban doprinos u razvoju vatrogastva te spomenice za deset, dvadeset, trideset i četrdeset godina aktivnog rada u vatrogastvu.

Izvještajnoj skupštini DVD-a Pregrada prisustvovali su pročelnik UO za financije i gospodarstvo Grada Pregrade Krunoslav Golub, predstavnik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Željko Presečki, predsjednik VZG Pregrada Nikola Pasariček te predstavnici pobratimskih i susjednih društava iz Hrvatske i Slovenije.

Reklama