Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

23.09.2017. 10:24:48 - Petra Vdović

Na Trgu Gospe Kunagorske večeras koncert Lidije Bačić

Današnji program na manifestaciji "Branje grojzdja" započeo je već u 9 sati na Kunagori gdje LD Kuna tijekom cijelog dana organizira trapa – streljačku disciplinu gađanja glinenih golubova.

U 10 sati u OŠ Janka Leskovara krenuo je brzopotezni šahovski turnir u organizaciji Šahovskoj kluba, a od 15 sati Udruga CUG organizira Moto-alku. Ova zabavna i zanimljiva igra nastala je po uzoru na Sinjsku alku, ali se umjesto na konjima, osobe natječe u svojim limenim ljubimcima. Na nogometnom igralištu NK Pregrada od 18 sati nastavlja se Kup mjesnih odbora, a u 19 sati možete pogledati revijalnu utakmicu GBR Gromova i Tigrova.

Kao i jučer, večer je rezervirana za glazbu. Tako vas od 20 sati pod šatorom Terenac zabavlja grupa Foršus, kod Jave Kebabe očekuje vas Mr. Albino i Quentin's dogs, a na Trgu Gospe Kunagorske možete uživati uz Fortuna bend do 22 sata, kada na pozornicu stiže Lidija Bačić.

Tijekom cijelog dana na Trgu Gospe Kunagorske održava se tradicijski sajam, a u Osnovnoj školi Janka Leskovara moći će se pogledati izložba malih životinja u organizaciji Udruge uzgajatelja malih životinja.

Zadnji dan manifestacije rezerviran je za središnju svečanost –povorku berača i beračica koja počinje u 11 sati. Njoj će prethoditi defile Zagrebačkih mažoretkinja i Limene glazbe Pregrada na Trgu Gospe Kunagorske. Također, od 8:30 možete se pridružiti HPD Kunagora na planinarskom pohodu, od 10 do 14 sati možete posjetiti izložbu malih životinja i tradicijski sajam, a pod šatorom Terenac možete se zabaviti uz Optimiste Zagorja. 

Reklama