Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

08.07.2008. 21:50:59 - Josip Krušlin

Objavljenje redizajnirane službene stranice Pregrade

Jučer su na staroj adresi www.pregrada.hr objavljene redizajnirane službene stranice Pregrade.  Stranice je izradio Vinko Kirštić, a sadržaj je većinom prenesen sa starih stranica koje su se nalazile na istoj adresi i sa stranica www.pol.pregrada.hr.

Grad Pregrada je na stranicama objavio sljedeće priopćenje:

Dragi sugrađani, danas je postavljena nova redizajnirana web stranica grada Pregrade na staroj adresi www.pregrada.hr. Na stranici će te kao i ranije moći pronaći sve podatke i informacije o gradu Pregradi, kako iz povijesti, tako i iz svakodnevnog života. Svrha nove stranice je ujediniti stranicu www.pregrada.hr, koja je obuhvaćala fiksni sadržaj o Pregradi, sa stranicom pol.pregrada.hr na kojoj ste do sada mogli čitati novosti iz života grada. Stranica pol.pregrada.hr će još neko vrijeme biti aktivna dok se čitav sadržaj ne preseli na novu stranicu (arhiva novosti i fotogalerija).

Ova stranica na kojoj se nalazite još ni približno nije dovršena. Tijekom vremena bit će prevedena na engleski, a vjerujemo ubrzo i na njemački jezik. Stranicu ćemo obogatiti raznim dodatnim sadržajem - fotogalerijom, desktop pozadinama, anketama, te ćemo vas redovito obavještavati o životu u gradu. Velika hvala još jednom svim autorima starih i novih tekstova bez kojih ova stranica ne bi bila ovdje gdje je.

 

Reklama