Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

15.10.2018. 10:16:26 - Grad Pregrada

Održan 23. Susret zborova Krapinsko-zagorske županije

Foto: Grad Pregrada

U crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u nedjelju 14. listopada 2018. održan je 23. Susret zborova Krapinsko-zagorske županije, u organizaciji Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih udruga Krapinsko-zagorske županije.

Nastupilo je 14 zborova: "Salve Regina" iz Pregrade, Zbor mladih "Beate" glazbene družine Franjo Dugan iz Budinšćine, Ženski zbor KUD-a Bedekovčina, Zbor crkve svete Katarine iz Krapine, MVS KUD-a Lovro Ježek "Ježice" iz Marije Bistrice, KUD Rikard Jorgovanić iz Huma na Sutli, Udruga Magdalenić iz Bedekovčine, KUD Ilirci Krapina, Mješoviti pjevački zbor KUD-a Zlatko Baloković iz Krapinskih Toplica, Ženski zbor KUD-a Sloboda iz Oroslavja, MPS Kraljevec na Sutli, Vokalni sastav Arete iz Konjščine, PZ Đuro Prejac iz Desinića i KUD "Naša Lipa" Tuhelj.

Dogadjanju je nazočila i zamjenica župana Jasna Petek, a okupljenima je dobrodošlicu poželio i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj koji je istaknuo zadovoljstvo što se ovaj događaj već godinama održava u Zagorskoj katedrali te zahvalio Župi Pregrada i Kulturno umjetničkom društvu na njihovom angažmanu

 

Reklama