Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

16.05.2016. 15:16:55 - Klub liječenih alkoholičara "Kunagora"

Održana 13. godišnja skupština Kluba liječenih alkoholičara "Kunagora"

 U subotu, 14. svibnja s početkom u 11 sati u prostoru Crvenog križa Pregrada održana je 13. godišnja Skupština Kluba liječenih alkoholičara "Kunagora" Pregrada.

Sjednici Skupštine nazočilo je više od 50 osoba. Osim članova Kluba "Kunagora" i njihove terapeutkinje Nine Očko, mag.soc.rada, sjednici su prisustvovali i brojni gosti – članovi Klubova liječenih alkoholičara iz Krapinsko-zagorske županije, članovi njihovih obitelji, liječnici te drugi gosti.

Sjednicu Skupštine otvorio je i vodio predsjednik Kluba liječenih alkoholičara "Kunagora" Pregrada i dopredsjednik Zajednice klubova liječenih alkoholičara Krapinsko-zagorske županije, gospodin Ivan Krog. Predstavljeno je izvješće o radu Kluba za 2015. godinu, financijsko izvješće za prošlu godinu, te su iznesene aktualnosti u radu Kluba tijekom 2016. godine. Članovima Kluba podijeljena su priznanja za vrijeme uredne apstinencije od alkohola i redovito sudjelovanje na sastancima i radu Kluba - Milanu Šorši i Josipu Korbaru za jednu godinu apstinencije, Ivici Poslončecu za dvije godine apstinencije, Stanku Boršiću za tri godine, Ivanu Gorupu za pet godina apstinencije te predsjedniku Kluba, Ivanu Krogu za četrnaest godina uredne apstinencije.

Potom su pozdravne poruke prisutnima uputili predsjednici i članovi gostujućih Klubova liječenih alkoholičara – Predsjednik KLA "Stubica" Donja Stubica, OKLA "Videž" Hum na Sutli, KLA "Jezera" Bedekovčina, predsjednik Zajednice klubova liječenih alkoholičara Krapinsko-zagorske županije, Željko Postonjski, liječnica Vesna Golih Gruber, alkoholog u Bolnici Sestara Milosrdnica Zagreb te liječnik Dubravko Leskovar i medicinska sestra Ksenija Karničar, a prisutnima se obratila i Nadica Prokurica.

Službenom dijelu sjednice prethodio je glazbeni dio u kojem je gospođa Elena Ciglenjak uz pratnju pjesmama pozdravila i obradovala sve prisutne, a nakon službenog dijela uslijedio je domjenak i druženje za vrijeme kojeg je prisutne svojom glazbom i pjesmom obradovao i predsjednik Kluba Ivan Krog, te nastavnik Vlado Bešenski.

Zahvaljujemo donatorima, Restoranu Zagorec i gospodinu Tomislavu Krivecu, Pekari Hajdinjak, Foto-video studiju HRVO na izradi pohvalnica koje su podijeljene članovima Kluba, svim članovima Kluba "Kunagora" i terapeutkinji Nini Očko, te djelatnicama Crvenog križa Pregrada, kao svima ostalima koji su svojim doprinosom pomogli u organizaciji i realizaciji 13. po redu godišnje skupštine Kluba. 

Reklama