Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

16.01.2018. 10:55:25 - Alen Brodar, Zagorje-International

Predsjednica sljedeći tjedan seli ured u Krapinsko-zagorsku županiju

Foto: Zagorje International

Informacija koja se već nekoliko dana neslužbeno širi Krapinom, sada je i službeno dobila svoju potvrdu. Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, sljedeći će tjedan na nekoliko dana izmjestiti svoj Ured u Krapinsko-zagorsku županiju, potvrdili su za Zagorje International iz zagrebačkog Ureda predsjednice, dodajući da je program i protokol boravka predsjednice u Zagorju još uvijek u izradi te će detalji biti prezentirani ovih dana.

Bit će to trinaesto izmještanje Ureda predsjednice Republike izvan Zagreba, a ako je suditi po dosadašnjoj praksi, Kolinda Grabar-Kitarović svoj bi privremeni Ured trebala imati u zgradi Krapinsko-zagorske županije, u Magistratskoj ulici 1 u Krapini.

Predsjednica će u privremenom Uredu održavati sastanke s predstavnicima Županije, zagorskim saborskim zastupnicima te gradonačelnicima i načelnicima, poduzetnicima, gospodarstvenicima, predstavnicima crkvene vlasti te udruga hrvatskih branitelja.

Tijekom svog boravka u Krapinsko-zagorskoj županiji, Kolinda Grabar-Kitarović obići će nekoliko zagorskih jedinica lokalne samouprave – gradova, odnosno općina, pritom obilazeći i poduzeća, gospodarstvenike, zdravstvene i obrazovne ustanove, poljoprivrednike, sportaše te ostale dionike zagorskog društvenog, gospodarskog, političkog i kulturnog života.

Članak preuzet s portala Zagorje International.

Reklama