Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

15.11.2018. 15:26:34 - zagorje.com

Prestižna nagrada Kostelskoj uskrsnoj pištoli

Foto: zagorje.com

U Varaždinu se održao tradicionalni godišnji susret poslovnih subjekata iz sektora putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih odredišta - poslovno turistička burza PUT. Okupilo se tako preko stotinu objekata iz BiH, Češke, Hrvatske, Mađarske, Slovačke i Slovenije, a cilj je bilo predstavljanje hrvatske turističke ponude domaćim i inozemnim organizatorima putovanja.

Danas se tako održala svečanost dodjele godišnje nagrade Simply the Best za 2018. godinu koje dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia.

Nagrade su to koje se dodjeljuju za kreativnost, inovativnost te razvoj i unapređenjue ukupne turističke ponude destinacije.

Brojne nagrade su i ove godine otišle u Zagorje.

Pansion Vuglec breg dobitnik je nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji Ugostiteljski objekti - smještajni objekti s ponudom dodatnih sadržaja u destinaciji.

Klet Grešna gorica dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji Ugostiteljski objekti s ponudom tradicijske hrane i pića - kontinentalna Hrvatska, a manifestacija Kostelska uskrsna pištola dobitnik je nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji Očuvanje tradicijskih lokalnih običaja - kontinentalna Hrvatska.

Kamp Terme Jezerčica dobitnik je nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji Novi projekt u turizmu, Muzej Staro selo Kumrovec osvojilo je nagradu za manifestaciju 'Trikraljski zvezdari' u kategoriji Očuvanje tradicijskih lokalnih običaja kontinentalne Hrvatske.

Članak je preuzet sa zagorje.com

 

Reklama