Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

12.04.2017. 11:39:07 - Volonterski centar VolontirAJMO

Prijavite se na natječaj Volonterskog centra VolontirAJMO

Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom "Naša djeca" Zabok, Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Gimnazijom Antuna Gustava Matoša Zabok, Gradom Zabokom, Gradom Pregrada, Općinom Krapinske Toplice, Općinom Bedekovčina i Krapinsko-zagorskom županijom provodi projekt "Volonterski centar VolontirAJMO" u okviru kojeg objavljuje dva natječaja: Foto natječaj "Volontirati je lako – to može svatko!" te natječaj za kratki autorski tekst o volontiranju "Dobro biram – Volontiram!"

Svrha natječaja je prikazati volontiranje kao društveno korisnim, kako za samog pojedinca, tako i za cjelokupnu zajednicu kroz literarni izričaj odnosno fotografiju. Na foto natječaj mogu se prijaviti svi zainteresirani s područja Krapinsko–zagorske županije tako da pošalju svoju autorsku fotografiju koja prikazuje konkretnu volontersku aktivnost i/ili akciju koja se odvijala na području županije u razdoblju 2016./2017. godine, dok se na natječaj za kratki tekst o volontiranju mogu prijaviti učenici i učenice srednjih škola Krapinsko—zagorske županije tako da napišu i pošalju po jedan kratki autorski tekst o volontiranju koji sadržava kratki opis pozitivnih iskustava o volontiranju, razloge volontiranja, utjecaj volontiranja na pojedinca i zajednicu te ostale teme vezane uz volontiranje. Umjesto pojedinačnih prijava učenika, škole mogu poslati objedinjene prijave sa svim potrebnim podacima za svaku pojedinu prijavu.

Prijave traju od 10. travnja do 10. svibnja do 12:00 sati te se šalju isključivo na mail: volontirajmo@zagor.info

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a više o načinu i pravilima prijave pročitati u prilogu pojedinog poziva.

Reklama