Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

16.08.2016. 22:11:00 - Net.hr

"Primitivac" iz publike je oborio s nogu: Rozga nagradila obožavatelja plesom i poljupcem

Izvor: Facebook Virski list

Izvor: Facebook Virski list

Splitska pjevačica je prije nekoliko dana održala koncert na otoku Viru. U publici je bilo oko 25 tisuća ljudi, no jedan je mladić zapeo za oko i njoj i ostatku obožavatelja.

Jelena Rozga je na koncertu na Virskoj noći usrećila jednog hrabrog mladića. On je, kao njen veliki obožavatelj, smislio plan kako da joj privuče pozornost – i uspjelo mu je pa je na kraju izmamio i poljubac od pjevačice.

U publici je bilo oko 25 tisuća ljudi, no Jeleninu pažnju je privukao transparent na kojem je pisalo "Jelena" i crtež srca. Ali to je bio samo početak.

Nakon toga, mladić je podigao transparent na kojem je pisalo "Lijepa si većeras". Iako je riječ "večeras" napisao pogrešno, njegovi prijatelji ga brane i kažu da je transparente pisao na licu mjesta i u velikoj žurbi, pa nije primijetio pogrešku.

Pjevačica je s pozornice zahvalila mladiću na komplimentu, a fotografi su zabilježili prizor.

Kada je pjevala pjesmu Kraljica, na stihove "Ej, majstore, ranjen si od pića svake subote. Pravi primitivac, Širiš ruke, svakoj se nabacuješ", mladić je oduševio pjevačicu transparentom na kojem je pisalo "Primitivac", sa strelicom koja je upirala u njega. Rozga se usred nastupa nasmijala, pričaju prijatelji mladog 'Casanove'.

Tijekom pjesme Dalmatinka, mladić je na stihove "Zanima te kako ljubi Dalmatinka" odgovorio transparentom "Da!", a Rozga mu je na to 'odgovorila' naglasivši stihove "Mene nećeš imat' nikad".

Na refren pjesme Udajem se, mladi je obožavatelj napisao "Nemoj još", na što mu je Rozga 'uzvratila' pjesmom Solo igračica.

Kada je pjevala pjesmu Odo' ja, mladić joj je poručio "Nemoj još ići", a potkraj koncerta je shvatio da je situacija "sad ili nikad" i podigao transparent na kojem je pisalo "Može ples?.

Izvor: Facebook Virski list

Izvor: Facebook Virski list

Na njegovo oduševljenje, ali i iznenađenje, splitska pjevačica je potvrdno klimnula. Mladić je došao u prvi red, a pjevačici je zaštitar pomogao da siđe s pozornice, nakon čega su zaplesali.

Izgleda da je upravo transparentom "Primitivac" oborio Rozgu s nogu jer je od benda tražila da ponovno zasvira pjesmu Kraljica, a nakon plesa, Rozga je mladiću dopustila da je poljubi u obraz.

Mladić je pjevačicu na kraju putem transparenta pitao hoće li otići na sladoled, no nije mogla, pa joj je zahvalio.

Izvor: Facebook Virski list

Izvor: Facebook Virski list

Čitavu komunikaciju mladića i pjevačice zabilježili su fotografi, a snimke je objavio Virski List na svojoj stranici na Facebooku.

Izvor: Facebook Virski list

Izvor: Facebook Virski list

Članak preuzet s portala Net.hr.
http://net.hr/hot/zvijezde/primitivac-iz-publike-je-oborio-s-nogu-rozga-nagradila-obozavatelja-plesom-i-poljupcem-evo-zasto/

Reklama