Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

01.03.2016. 08:33:10 - SDP Pregrada

U Stipernici održana Izvještajno-tematska konvencija Gradske organizacije SDP-a

Gradska organizacija SDP-a Pregrade održala je u subotu, 20. veljače 2016. Izvještajno-tematsku konvenciju u Stipernici. Na konvenciji su, osim delegata, nazočili i član predsjedništva SDP-a Krapinsko-zagorske županije te predsjednica OO SDP-a Krapinske toplice, koji su pozdravili sve prisutne i zaželjeli im uspješan rad.

Izvještaj o radu Gradske organizacije SDP-a Pregrada podnio je predsjednik Marko Vešligaj u kojem je izvijestio Konvenciju o uspješnom radu organizacije u proteklom razdoblju te o sudjelovanju članstva u svim akcijama gradske i županijske organizacije. Iznio je i nekoliko podataka iz kojih je vidljivo kako je Gradska organizacija SDP-a Pregrada bila iznimno aktivna u vrijeme izbornih kampanja, a posebno je istaknuo uvjerljivu pobjedu SDP-a i koalicijskih partnera na izborima za Vijeća mjesnih odbora Grada Pregrade.

Delegati su nakon podnijetog izvješća i rasprave koja je uslijedila, prihvatili ga većinom glasova, a zaključno sa zatvaranjem konvencije predsjednik Gradske organizacije SDP-a Pregrade, Marko Vešligaj još je jednom zahvalio svim članovima i simpatizerima što su na bilo koji način, kroz rad na terenu, u predizbornoj kampanji ili na sam dan izbora pomogli da ostvarimo ovako dobre rezultate

Reklama