Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

30.05.2017. 18:31:16 - NK Pregrada

U subotu odlučujuća utakmica sezone za juniore NK Pregrada

Radost loptanja pod Kunagorom ovaj vikend dostiže svoj apsolutni vrhunac. Pred juniorima NK Pregrada zadnja je, ali i odlučujuća utakmica sezone koja će konačno ovu napetu sezonu privesti kraju. Ovog puta u goste im dolazi ekipa iz Novog Golubovca koja je od samog početka sezone u vrhu tablice zajedno s dečkima iz Pregrade te će ova utakmica riješiti sve dileme po pitanju prvaka.

Ovakva situacija u Pregradi se nije pokazala puno puta te je juniorima itekako dobrodošla sva moguća podrška kako bi konačno priveli sezonu kraju s peharom u rukama koji neki najdugovječniji igrači ovog kluba iščekuju još od začeća svojih nogometnih karijera.

Stoga se pozivaju svi prijatelji, nogometni fanatici i zaljubljenici u sport da svjedoče najzanimljivijoj, najboljoj i najintenzivnijoj utakmici ove sezone te pomognu dečkima da konačno osvoje dugopriželjkivani naslov.

Osvajanje naslova bio bi veliki uspjeh za NK Pregradu, pa tako i za sam grad Pregradu koji bi imao prvake u dvije kategorije. Naime, stariji pioniri već su osigurali naslov, a pehar će primiti u subotu prije juniorske utakmice.

Za facebook event kliknite ovdje.

Reklama