Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

23.01.2019. 17:40:37 - zagorje.com

Započeli radovi na pregradskom kinu

Foto: zagorje.com

Započeli su radovi na sanaciji krovišta pregradske kino dvorane te će ona uskoro imati osvježeni izgled, a Pregračani i Pregračanke reprezentativan prostor za kino, kazalište, priredbe i druženje, rekao je gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

Podsjetimo, da će se krenuti u uređenje kinodvorane najavljeno je prošle jesene na sjednici Gradskog vijeća grada Pregrade. Kino dvorana je u vlasništvu Pregračanke – Poljoprivredne zadruge i ukupne je površine 434,58 m2. Osiguravanjem jednog takvog prostora za održavanje kulturnih sadržaja u gradu značajno će se utjecati na kvalitetu kulturnog života u Pregradi, a uz dvoranu se planira urediti i prostor za mlade, objašnjeno je na sjednici. S obzirom na nužnost adaptacije krovišta cijele nekretnine, Poljoprivredna zadruga će naručiti i provesti putem odabranog izvođača radove adaptacije krovišta cijele zgrade.

Nakon ugovaranja radova s izvođačem odredit će se konačna kupoprodajna cijena za dio nekretnine koji se odnosi na kino dvoranu, koja će odgovarati vrijednosti radova te će se sklopiti kupoprodajni ugovor između PZ Pregračanke i Grada Pregrade.

Članak je preuzet sa zagorje.com

Reklama