Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

30.11.2016. 17:26:09 - SDP Pregrada

Marko Vešligaj SDP-ov kandidat za gradonačelnika Pregrade

Gradska organizacija SDP-a Pregrade započela je s pripremama za lokalne izbore koji će se održati u svibnju 2017. godine. Nakon četiri godine uspješnog mandata na čelu s SDP-ovim gradonačelnikom Markom Vešligajem kažu kako nastavljaju raditi još jačim tempom s entuzijastičnom i stručnom ekipom.

"Mnogo je uspjeha obilježilo ove četiri godine. Postali smo jedan od najtransparetnijih gradova u našoj županiji, uveli smo sustav podrške civilnom društvu, dovršili adaptaciju zgrade dječjeg vrtića, u suradnji s udrugama izgradili igrališta za rekreaciju građana, obnovili dječja igrališta, asfaltirali novih 15 kilometara nerazvrstanih  cesta, pokrenuli obnovu državnih cesta prema Humu na Sutli i Krapini, doveli nove investicije u poslovnu zonu i još mnogo toga što naš grad čini ugodnim mjestom za rad i život" istaknuo je gradonačelnik Grada Pregrade i saborski zastupnik Marko Vešligaj najavivši tako kandidaturu za još jedan mandat.

Dosadašnji dogradonačelnik Ivan Škrinjar, čiji je mandat obilježila rekonstrukcija javne rasvjete i angažman oko dovođenja investitora u poslovnu zonu, iz osobnih i poslovnih razloga u ovu utrku ulazi kao dio liste za Gradsko vijeće, dok poziciju zamjenice gradonačelnika preuzima Gordana Križanec Ružić. Gordana Križanec Ružić članica je SDP-a dvije godine te je aktivno angažirana kroz Forum žena SDP-a i kao predsjednica MO Bušin, Valentinovo i Klenice.

"Vjerujem da zajedno s gradonačelnikom koji je pokazao kako se može bolje, otvorenije i transparentnije upravljati na dobrobit svih nas, mogu kao njegova zamjenica doprinijeti da u novom mandatu koji ćemo sigurno osvojiti Pregrada bude još bolja, još ljepša i još razvijenija," rekla je na predstavljanju svoje kandidature za zamjenicu gradonačelnika Gordana Križanec Ružić. 

U narednom periodu SDP će intenzivno raditi na završetku programa za izbore koji će se temeljiti na  rezultatima ovog mandata te na novim projektima poput ekološkog bazena, daljnje izgradnje komunalne infrastrukture i projekta kulturnog centra. Ujedno će se otvoriti unutarstranački proces kandidiranja za listu za Gradsko vijeće koja će biti sastavljena na način da reprezentira sve mjesne odbore, kao i da na njoj budu ravnopravno zastupljene žene i mladi. 

Reklama