Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

28.07.2016. 10:23:20 - Petra Vdović

Na ovogodišnjoj manifestaciji "Branje grojzdja" nastupit će Mejaši i Psihomodo pop

Ovogodišnja manifestacija "Branje grojzdja 2016." održat će se od 17. do 25. rujna, najavljeno je iz Turističke zajednice grada Pregrade.

Svaku godinu manifestacija je popraćena bogatim gospodarskim, edukativnim, turističkim, zabavnim etno-gastronomskim, kulturnim i sportskim sadržajem te ima izuzetnu veliku posjećenost. Tako sve posjetitelje "Branja grojzdja"  i ove godine očekuje bogat i raznovrsni program koji je skoro u potpunosti spreman.

 "Kao i proteklih godina, trudimo se broj svjećica na torti naše manifestacije popratiti s jednakim brojem događanja. Program privodimo kraju, a kroz zasebne najave predstavljat ćemo pojedine programe i događanja te ćemo na taj način sve građane upoznati s izvođačima i sadržajem", istaknula je voditeljica turističke zajednice Karolina Hostić.

Od cjelokupnog sadržaja, zasad je poznato kako će na glavnoj gradskoj pozornici u petak, 23. rujna, nastupiti Mejaši, dok je subota, 24. rujna, rezervirana za Psihomodo Pop.

Također, manifestacija koja ove godine slavi svoj 46. rođendan, dobila je novi vizual koji je predstavljen u slovenskom Žužemberku, a koji se besplatno može nabaviti na razglednici u Gradskoj knjižnici i u uredu TZ Pregrada.

Reklama