Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

13.04.2011. 20:33:00 - Iva Ribić

Održana četvrta izborna skupština Kluba liječenih alkoholičara "Kunagora"

U četvrtak, 9. travnja 2011. godine, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa u Pregradi, održana je četvrta po redu izborna skupština Kluba liječenih alkoholičara "Kunagora" iz Pregrade.

Nakon pozdravnog govora, slijedilo je izvješće rada i financijsko izvješće za 2010.godinu,te plan i program rada za 2011.godinu. Od aktivnosti kluba u prošloj godini,posebno bi istaknuli  sudjelovanje na raznim manifestacijama u organizaciji Zajednice klubova liječenih alkoholičara Krapinsko-zagorske županije, kao što su Sportske igre i Ples za Valentinovo u Maču te Večeri pučke poezije, na kojima se u Mariji Bistrici sa svojim radom predstavila i jedna od članica našeg kluba. Kao prioritet rada i programa za 2011. godinu, klub će i dalje imati rehabilitaciju i resocijalizaciju liječenih alkoholičara i njihovih obitelji te poticanje i podršku za rad na sebi i boljim obiteljskim odnosima. Članovi će i dalje sudjelovati na raznim događanjima na razini županije ali i šire.

Uslijedio je izbor novog radnog predsjedništva. Jednoglasnom odlukom za novog tajnika izabrana je Ružica Jazbec, a za blagajnika Ivan Gorup, dok su na dužnosti predsjednika i dopredsjednika izabrani članovi koji su i do sada izvršavali iste dužnosti, točnije Ivan Krog kao predsjednik i Milan Miklaužek kao dopredsjednik kluba.

Klub danas broji sedam članova, od kojih je petoro primilo priznanja za uspješnu apstinenciju, poboljšanje kvalitete života te doprinos u radu i napretku kluba.

Uz skromni domjenak i druženje, članovi kluba obilježili su tako osam godina postojanja te isto tako, hrabro i ponosno, nastavljaju dalje.

Reklama