Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

15.06.2007. 09:06:00 - zsorsa

Malonogometni turnir u Rijeci

Pregrađanke druge

Dana 10. 06. 2007. godine, u organizaciji ŽNK "Rijeka - Jack Pot" i Sportsko-rekreacijskog centra Ronjgi, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, održan je 1. međunarodni malonogometni turnir "Sv. Vid". Cilj mu je bio promocija ženskog nogometa, pogotovo na području Rijeke koja bi po svim pokazateljima po prvi put mogla ući u natjecanje sa ženskom nogometnom ekipom. Na turniru se očekivao veći broj ekipa a sudjelovalo je osam od predviđenih šesnaest ekipa .

Poredak:

1. SLOVAN - LJUBLJANA
2. PREGRADA
3. RIJEKA - JACK POT I
4. KUSTOŠIJA - ZAGREB
5. OPEN FUN FOOTBALL SCHOOL (ZABAVNA SKOLA NOGOMETA) ZAGREB
6. RIJEKA - JACK POT II
7. UMAG
8. "MLADOST - ŽDRALOVI" BJELOVAR

ŽNK Pregrada je nakon remija sa Kustošijom prošla do finala pobjednom nad ekipom Jack Pot II, OFFS (za koju su nastupale igračice Dinamo Maksimira), i ekipom Jack Pot I.

Prvo mjesto pripalo je zasluženo ekipi Slovana koja je cijeli turnir odigrala bez zamjene! Ujedno su osvojili pehar za najboljeg vratara i najbolju igračicu turnira.

Rezultati finalnih utakmica:

Za 1. mjesto: Slovan: Pregrada 4:2

Za 3. mjesto: Rijeka - Jack Pot 1 - Kustošija 8:1

Najbolja igračica Snežana Malešević (Slovan), najbolja vratarka Moira Murić (Slovan), najbolji strijelac Tanja Bucifal (Pregrada).

Dvije revijalne utakmice odigrale su djevojčice RIJEKA - JACK POT i KUSTOŠIJA. Prva je završila pobjedom djevojčica Rijeka - Jack Pot, a druga Kustošije.

Cijeli turnir je protekao u ugodnom sportsko-prijateljskom ozračju.

Reklama