Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

12.04.2016. 10:50:15 - Gradska knjižnica

Sara Pondeljak ušla u uži izbor za županijsko priznanje "Volonter/ka godine"

Gradska knjižnica Pregrada prijavila je svoju volonterku Saru Pondeljak na Javni poziv za prijavu kandidata za dodjelu Županijskog priznanja "Volonter/ka godine" za 2015. godinu.

Sara je ušla u drugi, uži krug izbora u kojem građani putem mrežne stranice Krapinsko-zagorske županije mogu glasati za kandidata/kandidatkinju po svom izboru. Glasovanje se odvija do 25.4.2016. na sljedećoj poveznici:

http://www.kzz.hr/izbor-volontera-volonterke-2015

U prošloj godini, Sara je u knjižnici volontirala 320 sati, a ukupno ima devetnaest mjeseci volonterskog staža. Volontirati je počela zbog ljubavi prema knjigama i čitanju, pomaganju drugima, te zbog znatiželje i želje za učenjem poslova u knjižnici. Kao najveću motivaciju navodi "beskrajnu i iskrenu zahvalnost knjižničarki, ugodnu atmosferu i želju za pomaganjem i rad s korisnicima koji joj lijepom riječi, gestom ili osmijehom uljepšaju dan". Sara je svojim angažmanom u Gradskoj knjižnici olakšala rad stručnom osoblju knjižnice, a svojim savjetima i ljubaznošću pomagala je korisnicima pri snalaženju u knjižnici. Također je bila od velike pomoći pri promidžbi programa knjižnice što je rezultiralo time da je knjižnica zapažena i prepoznata u javnosti. Svojim nesebičnim radom daje primjer drugima, osobito mladima da se i sami uključe u volonterske poslove. Inače se bavi pisanjem priča i poezije i članica je plesnog studija "DIV".

Pozivamo Vas, glasujte za našu Saru!

Reklama