Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

12.05.2016. 13:07:13 - Zagorje.com

SDP pokrenuo proces isticanja kandidatura za lokalne izbore

Foto: Zagorje.com

Predsjedništvo SDP-a Krapinsko-zagorske županije na sjednici održanoj u Krapini raspravljalo je o pripremama za lokalne izbore te donijelo Odluku o otvaranju procesa isticanja kandidatura za lokalne izbore.

Uputili su Poziv lokalnim organizacijama SDP-a o otvaranju rasprave i donošenju odluka na razini lokalnih organizacije SDP-a o kandidatima i kandidatkinjama za gradonačelnike/ice i načelnike/ice. Lokalne organizacije SDP-a svoje Odluke i prijedloge dužne su donijeti do rujna 2016. godine.

Predsjedništvo Krapinsko -zagorskog SDP-a također je donijelo Odluku da će SDP Krapinsko-zagorske županije u svim gradovima županije izaći s kandidaturama za gradonačelnika/icu iz redova SDP-a.

Sjednica Predsjedništva održana je u Krapini kako bi se pružila podrška krapinskom SDP-u i koalicijskim partnerima na predstojećim izborima za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Krapine.

"Iza nas je dug put. U našoj županiji u ključnim odlukama koje smo donosili i naporima koje smo ulagali u ostvarivanju projekata vodili smo se vrijednostima poboljšavanja i olakšavanja svakodnevice naših sugrađana. Napravili smo puno posla no pred nama su novi zadaci. SDP je progresivna stranka koja konstantno preispituje sebe i svoje djelovanje  kako bi ostvarili ciljeve temeljene na politikama razvoja  sociološki, ekološki, ekonomski, regulacijski uređenije zajednice sa najvišim standardima zaštite ljudskih prava, tolerancije različitosti, ulaganja, poticaja, harmonizacije i izbjegavanja nejednakosti. Siguran sam da će tu snagu  prepoznati naši građani na lokalnim izborima koji nam slijede nagodinu ", poručio je predsjednik krapinsko-zagorskog SDP-a i saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić.

Reklama