Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

08.03.2010. 21:47:29 - Nenad Krsnik

Srca za druga srca

Foto: Nenad Krsnik

Prošle subote održan je humanitarni koncert za Martinu Antolić, za pomoć u liječenju njezinog srca u  organizaciji Pucačke družine Grof Keglević, Restorana AS i Zagorske lige borbe protiv raka. Na koncertu su nastupali Optimisti Zagorja, Prijatelji Zagorja, Vedra srca, Fortuna benda i Gordana Ivanjek, a njima se kasnije pridružio i Ivan Benc. Na ovom humanitarnom činu skupio se veliki broj posjetitelja i posjetiteljica. Cijeli program je vodio gospodin Ivan Pogačić.

Tijekom  koncerta održana je i aukcija slika koju je organizirala gospođa Lidija Krizmanić Tratiški, a prodavane su i prigodne čestitke u organizaciji Zagorske lige borbe protiv raka.

Pomoć mladoj majci Martini bio je primarni cilj koncerta, a prihod je predan u fond za njezino liječenje. Sve nas veseli jer smo pokazali da još ima ljudi na ovom svijetu, pogotovo u Pregradskom kraju, koji imaju srca za drugo srce. Lijepo je primati, a još ljepše je davati, kada to shvatimo svaki dan nam se pretvori u Božić.

Hvala svima koji su ugradili mali dio sebe u ovo humano djelo.

 

Nakon ovog koncerta, udruga Zefra organizira humanitarni turnir u belotu i rock koncert isto u restoranu AS u petak 12. ožujka. Detaljnije...

Reklama