Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

List

01.02.2011. 20:29:04 - Zlatko Šorša

SPORT

ŽNK Pregrada

Nakon osvojenog prvog mjesta u 2.HNLŽ u jesenskom dijelu Pregrađanke nastavljaju natjecanje u 1. HNLŽ i s obzirom na veoma mladu ekipu možemo reći da je plasman nakon 10 odigranih kola na 6.mjestu nakon polovice natjecanja sa 9 osvojenih bodova dosta dobar rezultat. Još više veseli podatak da su igračice Pregrade u utakmicama gdje su poražene, osim protiv višestrukih prvakinja Hrvatske igračica ŽNK Osijek te drugoplasiranih riječanki bile ravnopravne te doživjele minimalne poraze. U proljetnom dijelu natjecanja predstoji za odigrati još deset utakmica, nakon 14. kola liga se dijeli na dva dijela, klubovi od prvog do četvrtog mjesta igraju ligu za prvaka dok klubovi plasirani od petog do osmog mjesta igraju ligu za ostanak što znači da će posljednje plasirani klub ispasti u drugu ligu. Za seniorke mogu nastupati igračice starije od 15 godina.

U ŽNK Pregrada djeluje i mladež igračice koje se tek uče nogometnim vještinama, a one se natječu u 1.HNLŽ skupini zapad gdje mogu nastupati igračice od 11 do 16 godina. Na kraju jesenskog dijela kadetkinje zauzimaju 5. mjesto.

Upućujemo poziv djevojčicama koje se žele uključiti u rad kluba i upoznati se sa čarima nogometa da nam se priključe, a  dodatne informacije mogu dobiti na sljedeće telefone 091/377-3770 Zlatko Šorša (direktor kluba), 099/341-1877 Boris Cesarec (trener), 049/376-101 Biserka Kantoci (tajnica) ili  na mail: zlatko@pregrada.info.

Kao i dosadašnjih godina i ove biraju se najbolji sportaši i sportašice naše županije, a ovdje izdvajamo sljedeće. Najbolja sportašica naše županije je Petra Glavač koja igra rukomet (ŽRK Zagorec) te nogomet (ŽNK Rijeka Jack Pot), a svoje prve nogometne korake napravila je u ŽNK Pregrada.U kategoriji ženskih ekipa ŽNK Pregrada osvojio je treće mjesto.

Vezano

Arhiva

Reklama