Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

24.03.2015. 20:56:18 - CUG Pregrada

CUG poziva na učlanivanje u udrugu

Udruga CUG poziva građane i građanke svih dobnih skupina koji su spremni odvojiti dio svojeg vremena za dobrobit zajednice, da se učlane u Udrugu. 

Trenutne aktivnosti Udruge su organiziranje Biciklijade te sudjelovanje u izgradnji Street workout parka, a u planu je još nekolicina sličnih projekta. Smatramo da na području Pregrade postoji veliki potencijal za daljnju realizaciju projekta iz svih područja kojom bi se oplemenio život lokalne zajednice (sport, kultura, turizam, zaštita okoliša...), a kako bi se postigao navedeni efekt potrebno je zalaganje najvažnijeg dijela svake zajednice, a to su ljudi. 

Postanite dio CUG-erske ekipe pa ćemo zajedničkim snagama raditi na poboljšanju kvalitete života u našem mjestu. Učlaniti se možete u petak 27.03.2015.godine u 20:00 h u prostorijama Udruge (Pod Lenartom 1 - gradski prostori). Članarine iznose 100 kn za zaposlene te 50 kn za sve ostale.

U to vrijeme će se također održati redovni sastanak Udruge na kojem ćemo raspraviti o obvezama za sljedećih mjesec dana. Također smo za sva pitanja dostupni na e-mail adresi cug@cug-pregrada.hr te na facebook stranici https://www.facebook.com/pages/CUG-Pregrada/316792948466036?ref=hl.

Sve vas lijepo pozdravljamo te se nadamo što većem odazivu.

 

Reklama