Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

13.12.2016. 08:59:30 - CUG Pregrada

Udruga CUG planira dodatno uređenje sportskih igrališta kod OŠ Janka Leskovara

Udruga CUG Pregrada ostvarila je sredstva na natječaju "Naš doprinos zajednici" u iznosu od 12.785,00 kuna. Stoga su se projektom pod simpatičnim nazivom "Mi graditelji" orijentirali na dodatno uređenje igrališta, odnosno, prostora kod Osnovne škole postavljanjem betonskih stolova za stolni tenis, postavljanjem klupica i koševa uz košarkaško i odbojkaško igralište te uz Street workout park, zatim uređenje pristupne stazice prema odbojkaškom igralištu odnosno SW parku te sadnja ukrasnog drveća.

Osim navedenih dobivenih sredstva, za spomenuti projekt Udruga je prikupila i dio sredstava od donacija, te ovim putem zahvaljuju svim donatorima i pozivaju sve ostale koji su voljni da ih podrže.

Ukupno do sada za realizaciju ovog projekta tako je prikupljeno 15.785,00 kuna kroz natječaj i donacije, a realizacija se planira na proljeće.

Također, udruga CUG se i dalje planira prijavljivati na razne natječaje te pozivaju sve da zainteresirane da se učlane u udrugu i pomognu svojim zalaganjem. Više o Udruzi možete pronaći na njihovoj internet stranici.

Reklama