Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

19.09.2016. 10:48:46 - Grad Pregrada

Završio prvi vikend "Branja grojzdja 2016."

Završio je prvi vikend manifestacije "Branje grojzdja 2016." U petak nas je rasplesao i zagrijao uvijek odlični Darko Rundek i Cargo Trio u Šatoru dobre zabave zajedno s domaćim bandom Daddy cool, a subotnji program započeli smo otvorenjem izložbe fotografija "Vu plavem trnaci" Zajednice fotografa Pregrade, koje su oduševile sve prisutne posjetitelje.

Nakon izložbe kod Osnovne škole Janka Leskovara svoju vještinu u zumbi pokazala nam je Marijana Maček i njezine plesačice, a u Šatoru dobre zabave za najmlađe je održan dječji disco na kojem su gostovali Hrvatska zvjezdica Dino Miklaužić i njegova sestra Karla. Sadržajnu subotu priveli smo kraju uz Željka Krušlina Krušku i Ljubavnike koji su također u Šatoru dobre zabave napravili odličnu atmosferu.

Nedjelja je otvorena aktivno, u 16 sati s Trga Gospe Kunagorske krenula je biciklijada dok se u isto vrijeme u dvorani OŠ Janka Leskovara igrala uzbudljiva društvena igra ljudskog "Čovječe, ne ljuti se". Dan je završen u Šatoru dobre zabave gdje smo uživali u duhovitoj i dinamičnoj predstavi "Prevara" Dramske udruge Kaj.

Reklama