Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

11.09.2011. 23:06:46 - HSLS Pregrada

Mladi aktivirali pregradski HSLS

(Foto: Hrvoje Šorša)

U Pregradi je u četvrtak, 8. rujna, ponovo aktiviran lokalni ogranak HSLS-a. U Gradskoj vijećnici okupili su se mladi entuzijasti željni političkih promjena. Osnivačku skupštinu koju je vodio gosp. Žarko Broz, predsjednik HSLS-a Krapinsko-zagorske županije uveličali su i gosti iz Varaždina, Varaždinskih Toplica, Krapine i Klanjca. S nekoliko riječi potpore na samom početku  javio se gosp. Dragutin Kranjčec, gradonačelnik Varaždinskih Toplica u trećem mandatu i kandidat za saborskog zastupnika.

Prilikom izbora za upravna tijela ogranka izglasano je sljedeće:

  • Predsjednik: Ivan Pogačić
  • Podpredsjednici: Boris Brežnjak i Davor Klanšek
  • Tajnik: Marjan Jurak
  • Rizničar: Darko Hostić
  • Izvršni odbor još čine: Tomislav Novak, Domagoj Šafran i Petar Tumpa
  • Nadzorni odbor: Ivana Grilec, Petar Krklec i Mateja Pogačić.

Nakon izbora, svima prisutnima obratio se predsjednik HSLS-a gosp. Darinko Kosor koji je svojim entuzijastičnim, realnim i pozitivnim govorom ohrabrio novoaktivirani ogranak.

Na kraju je novoizabrani predsjednik ogranka Ivan Pogačić ustvrdio kako su Pregradski HSLS aktivirali mladi ljudi željni rada, dokazivanja i promjena. Samo je jedan član stariji od 29 godina, a to je gosp. Novak Tomislav. On jedini, sa svojih 38 godina,  ima političko iskustvo u stranci. Svi ostali ćemo uz njega u hodu učiti i dati sve od sebe da doprinesemo poboljšanju života u gradu Pregradi.

Nakon završetka Osnivačke skupštine svi zajedno otišli smo kod Brežnjakove kleti gdje smo se počastili delicijama restorana AS uz čašicu dobrog razgovora.

 

Reklama