Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

25.03.2014. 06:22:38 - HPD Kunagora

Počnite planinariti, priključite se planinarskoj školi

Planine pružaju nebrojene užitke svakome tko ima sposobnost da ih uoči, doživi i ponese u sebi. U njima će naći zadovoljstvo običan izletnik, penjač, istraživač, čovjek željan odmora, rekreacije, prirodnih ljepota, širokih vidika, mirisa cvijeća i šume i novih doživljaja. Planinarenjem se bave ljudi svih životnih dobi i najrazličitijih struka, a svatko izabire ciljeve koji mu odgovaraju po sklonostima, sposobnostima i drugim mogućnostima.

Planinarsko društvo Kunagora Pregrada poziva sve zainteresirane da se priključe planinarenju. Najlakše je to učiniti prijavom u  planinarsku školu - edukativni projekt namijenjen stjecanju općih znanja i vještina iz područja planinarstva koji daje osnovu polaznicima za upoznavanjem Kostelskog gorja, povijesnih znamenitosti našeg kraja  te sigurnog i svrsishodnog boravka u planinama.

Iako se u planinare možete uključiti tijekom čitave godine, rok za prijavu u planinarsku školu istječe u nedjelju 6.4.2014. Prijaviti se možete na e-mail: info@hpd-kunagora.net ili na tel. 099/786-3662.

Predavanja i vježbe se održavaju u dane vikenda u Planinarskom domu na Kunagori, a planinarski izleti u ostalim gorjima Hrvatske.

Više informacija o radu društva možete doznati i na www.hpd-kunagora.net

Reklama