Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

23.04.2015. 09:26:49 - GDCK Pregrada

Održano natjecanje mladih HCK-a

18.travnja 2015. godine u Osnovnoj školi Ludbreg održano je sedmo po redu Međužupanijsko natjecanje mladeži Hrvatskog Crvenog križa.

Na natjecanju je sudjelovalo 11 podmlatka i 7 ekipa mladeži iz tri županije - Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Međimurske županije.

Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada predstavljala je ekipa podmlatka iz OŠ Đure Prejca Desinić pod mentorstvom Karmenke Blažun i ekipa Srednje škole Pregrada pod mentorstvom Ivice Matejaša.

Učenici su imali priliku pokazati svoje znanje u primjeni postupaka pružanja prve pomoći te znanje o Pokretu Crvenog križa.

Ekipa podmlatka u sljedećem sastavu: Kristina Mateković, Antonija Šparavec, Anamaria Lončar, Darija Dravinec, Marijana Županić i Antonio Sporiš, osvojila je 8. mjesto.

Ekipa mladeži u sastavu: Martina Bočkaj, Amalija Ranogajec, Lucija Belošević, Krunoslav Boršić, Antonio Halužan i Bernardo Hršak, osvojila je 5.mjesto.

Svim učenicima i njihovim mentorima čestitamo na postignutim rezultatima i zahvaljujemo na sudjelovanju. Djelatnicima i volonterima GDCK Pregrada zahvaljujemo na sudjelovanju u pripremi i uvježbavanju učenika.

 

Reklama