Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

15.05.2017. 21:09:32 - Petra Vdović

Politička gužva na tržnici u Pregradi

Izvor: Facebook
Foto: Facebook

Izvor: Facebook

Zadnji je tjedan prije lokalnih izbora pa je na gradskoj tržnici danas bilo posebno živo. Naime, kako je ponedjeljak tržni dan u Pregradi koji okuplja puno građana, kandidati za gradonačelnika i za Gradsko vijeće danas su se okupili na tržnici, družili s građanima i podijelili im promotivne materijale te ih još jednom podsjetili na nedjeljne izbore. Ni kišno vrijeme nije smetalo da se postave štandovi i transparenti, a osim letaka i biltena, dijelili su se bomboni, čokoladice, kolači, kiflice pa i domaće kuhane kobasice.

Osim kandidata za gradonačelnika odnosno gradonačelnicu, Pregradu su danas posjetili i kandidat za krapinsko-zagorskog župana ispred HDZ, HSP AS, ZDS i HSS Dragutin Ranogajec zajedno s kandidatom za zamjenika Marijanom Hohnjecom te predsjednik zagorskog HDZ-a, saborski zastupnik Žarko Tušek.

Aktualni župan i kandidat za još jedan mandat, SDP-ov Željko Kolar ovog ponedjeljka nije bio mogućnosti prisustvovati druženju s građanima kao što je to učinio prošli tjedan, ali prisutan je bio njegov zamjenik Anđelko Ferek-Jambrek uz predsjednika SDP-a Krapinsko-zagorske županije i saborskog zastupnika Sinišu Hajdaša Dončića.

Reklama