Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

09.04.2016. 20:20:20 [Hotel "Medena" Trogir] - Ane-Mary Grilec

Savjet mladih sudjelovao na konferenciji "Mladi i EU"

Foto: Koordinacija gradskih savjeta mladih Republike Hrv

Članice Savjeta mladih Grada Pregrade su 19. i 20. ožujka sudjelovale na konferenciji "Mladi i EU" u hotelu "Medena" u Trogiru. Konferencija je održana u organizaciji Koordinacije gradskih savjeta mladih Republike Hrvatske i Savjeta mladih Grada Trogira, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Predavanje "Mladi i EU" održala je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, mr. sc.Ivana Maletić, dok je predavanje "Perspektiva Hrvatske u EU" održala pročelnica Katedre za ekonomske i financijske znanosti na Pravnom fakultetu u Splitu, doc. dr. sc. Marija Boban.

Nakon predavanja održana je izborna skupština Koordinacije gradskih savjeta mladih Republike Hrvatske na kojoj je za predsjednika izabran Ante Škrobica (Trogir), za zamjenika predsjednika Dean Perko (Koprivnica), a Ivana Dujak (Koprivnica) za glavnu tajnicu, dok su Toni Cvijanović (Trogir), Mateja Pančelat (Poreč), Barbara Opačak (Osijek) i Miljenko Bulaš (Zaprešić) izabrani za potpredsjednike Koordinacije te Jelena Đorđević (Trogir), Ivan Čulić (Kaštela), Lena Radunić (Pula), Gracian Čop (Crikvenica), Marijan Crnjac (Požega), Ivan Keglević (Našice), Vanja Horvat (Varaždin) i Danijel Stipanović (Sveta Nedelja) za članove predsjedništva. 

Reklama